Financiering

Heeft u een auto gezien maar kunt u het nu niet veroorloven? Geen zorgen! Bij Auto Robbie kunt u financieren.

Wij werken samen met financieringsbureau DTC te Ijsselstein.
DTC is een snel, correct en vertrouwd bureau waar de klant nooit teleur wordt gesteld.

Kunt u bij uw eigen bank geen fincanciering krijgen? Neem dan gerust eens contact op met Dealer Totaal Concept. Is uw vraag nog steeds niet beantwoord? Laat het ons dan weten.

Bel direct: 030 - 68 68 750
Doorlopend krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. DTC adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.).

Slottermijn financiering

Met een slottermijn financiering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van de het aan te schaffen object. Over deze (soms door de dealer gegarandeerde) restwaarde betaalt u alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer u de financiering in zijn geheel aflost.

Persoonlijke lening

Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Hierbij wordt bij aanvang het bedrag bepaald en staat aflossing en de rente vast. Daardoor weet u exact wat u gedurende de gehele looptijd aan maandelijkse betaling kunt verwachten.

Bel: 030 – 68 68 750 en u ontvangt binnen 24 uur een offerte!